P Wuister Bouw

Onze diensten

Wat doet P Wuister Bouw

Eigenlijk kan je beter vragen, wat doet P. Wuister Bouw niet? Voor ieder onderdeel hebben wij binnen P Wuister Bouw iemand met zijn of haar specialisatie. Van restaurants tot kappers, een pand volledig strippen en herinrichten, van een uitbouw tot een complete woning verbouwing, van huurwoning tot Luxe loft woning, alles is mogelijk. We maken graag een afspraak met u om kennis te maken en uw project te realiseren.
 

Bouwkundig onderhoud

Met bouwkundig onderhoud hebben wij als doel, het in "een aanvaardbare conditie" houden of terugbrengen van gebouwen, gebouwconstucties gevelconstructies en alle bij komende onderdelen, direct en / of op termijn.
 

Verbouw en verbetering

U woont prettig, of heeft een mooie woning gekocht, maar toch zijn er een aantal zaken die u graag aan uw woning wilt veranderen? wij helpen u graag de ze droom te realiseren, ook kunnen wij u tips en advies geven..
 

Renovatie en restauratie

Bij renovatie passen we een gebouw zo aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en algemene bewoonbaarheid. Het kan gaan om herstellen van de oude uitstraling of juist het aanbrengen van een nieuwe uitstraling. Met een dak- of gevelrenovatie kan de uitstraling en duurzaamheid van een pand aanzienlijk verbeterd worden.

Naast renovatie zijn we ook actief in restauratie. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is, dat we bij restauratie zo goed als mogelijk traditionele materialen en technieken gebruiken. Monumentale panden behouden zo hun karakteristieke eigenschappen.